En dag i børnehaven

Børnehaven i hus B

I børnehaven er der 3 stuer. Gulerodsstuen, Havestuen og Larvestuen. Larvestuen er også en ressourcegruppe, dvs. der er plads til børn med særligt behov, men samtidig også flere voksenressourcer. Der foregår de samme aktiviteter for alle stuer.

I børnehaven åbnes der i hus B kl. 06:00 i fællesrummet.  

Morgenmad:

Der er mulighed for at spise morgenmad i tidsrummet 6.00 -  6:45, hvor der serveres havregryn/grød og havrefras med mælk.

Vi lægger vægt på, at børn og voksne får en hyggelig stund sammen ved morgenbordet.

Formiddag:

Her tilrettelægges der forskellige planlagte aktiviteter for børnene, ud fra  vores planlagte læreplans tema. Derudover arbejder vi med udeliv hvor vi tager på tur i nærområdet, bruger vores fantastiske legeplads hvor vi også laver båldage o.lign. Vi laver også altid de kreative ting, som tegne, klippe, klistre m.m. Hver stue laver altid månedes plan hvor I kan følge med i hvad der sker.

Kl. 11:00 holder alle 3 stuer samling, de tager som regel udgangspunkt i det emne vi arbejder med.

Frokost:

Vi spiser vores medbragte madpakker mellem kl. 11.30 og 12.30 både inde som ude på legepladsen også når vi er på tur har vi mad pakkerne med, hvis vejret tillader det. Hver stue har et køleskab, hvor I, sammen med barnet, skal lægge madpakken om morgenen. Der serveres vand til frokosten.

Efter frokost:

Vi er stort set altid ude på legepladsen i middagsstunden fra 12-14. Her skiftes  personalet til at passe børn, afholde pause.

Nogle af de mindste børn sover også til middag i det tidsrum.  Der sidder en voksen til børnene sover, eller til 12:30. 

Kl. 14:00 spises der frugt, både inde som ude det afhænger af vejret.

Omkring kl. 16:00 samles vi på Gulerodsstuen eller på legepladsen, hvis vejret tillader det.

Mandag - torsdag siger vi tak for i dag kl. 17.00, om fredagen siger vi god weekend kl. 16.00