Lukkedage:

Lukkedage og dage hvor vi spørger om pasningsbehovet 2021

Fælles pasning/ og i egen institution, samt vedr. pæd. dage i år

 

Lukkedage de 2 dage før påske                                                                            29.- 30. marts pasningen er i Ønskeøen

Den 31. marts spørger vi om pasningsbehovet men det er ikke længere en lukkedag. Pasningen foregår i Mælkebøtten.

Dagen efter Kr. Himmelfartsdag 14. maj er ikke længere en lukkedag, men vi spørger om jeres pasningsbehov og pasningen foregår i Mælkebøtten.

Lukkeuger i sommerferien 12. juli - 1. august, ugerne 28-29-30, pasningen foregår i Ønskeøen

Jul & nytår 24. dec. har vi lukket uden tilbud om fællespasning

27. - 31. dec. Foregår pasningen i Ønskeøen

 

Der er tilmelding til fælles feriepasning i Ønskeøen, Mælkevejen 1, på vores lukkedage (undtaget den 24. dec.).

Ændringer fra i år: Politikkerne har truffet beslutning om at slette nogle af lukkedagene. Det bliver fremover fredag efter Kr. himmelfartsdag og Grundlovsdag. Når denne ikke falder i en weekend, skal vi holde åben i egen institution. I 2021 og 2022 falder Grundlovsdag netop i en weekend, og så vil vi i stedet kunne holde åben onsdag før påske i egen institution, men der vil være tilmelding – lige som vi plejer at gøre ved vinterferie, efterårsferie og i de sidste dage op til jul.

Dette betyder, at der den 31. marts og den 14. maj vil være tilmelding i egen institution i år. Vi skal nok skrive ud til jer, når vi nærmer os dagene, da det er blevet lidt mere ’kringlet’ at forstå.

Alle forespørgsler vedr. lukkedagene og de ferieuger og enkeltdage, vil jeg lægge ud på Aula. De kommer ikke længere centralt fra. Vi har endnu ikke planlagt Pæd-dage, i foråret og efteråret grundet corona. I får besked i god tid og der vil komme en forespørgsel på pasningsbehovet.

De bedste hilsner og ønsker for 2021, Anja